Емоција на грчки

Превод: емоција, Речник: македонски » грчки

συναίσθημα
емоција на грчки

Дополнителни преводи: емоција

συγκίνηση, συναίσθημα, το συναίσθημα, συναισθήματα, συναισθήματος

Поврзани зборови

Други јазици

Преводи

елката на грчки - χριστουγεννιάτικο, χριστούγεννα, χριστουγέννων, τα χριστούγεννα, χριστουγεννιάτικα, έλατο
емират на грчки - εμιράτο, εμιράτου, emirate, εμιράτο του, εμιρατο
енергија на грчки - ενέργεια, ενέργειας, ενεργειακής, ενεργειακή, της ενέργειας
ензим на грчки - ένζυμο, ενζύμου, ενζύμων, του ενζύμου, ένζυμο που
сокровиштето на грчки - θησαυρός, θησαυρό, treasure, θησαυρού, του θησαυρού

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Емоција на грчки - Речник: македонски » грчки
Преводи: συναίσθημα, συγκίνηση, συναίσθημα, το συναίσθημα, συναισθήματα, συναισθήματος