Енергија на грчки

Превод: енергија, Речник: македонски » грчки

ενέργεια, ενέργειας, ενεργειακής, ενεργειακή, της ενέργειας
енергија на грчки

Други јазици

Поврзани зборови

енергија речник на јазици грчки, енергија на сонцето, енергија на јонизација, енергија на водата, енергија во македонија, енергија сунца, енергија на грчки

Преводи

дождот на грчки - βροχή, rain, βροχής, τη βροχή, ψιλής βροχής
емират на грчки - εμιράτο, εμιράτου, emirate, εμιράτο του, εμιρατο
емоција на грчки - συγκίνηση, συναίσθημα, το συναίσθημα, συναισθήματα, συναισθήματος
ензим на грчки - ένζυμο, ενζύμου, ενζύμων, του ενζύμου, ένζυμο που
енциклопедија на грчки - εγκυκλοπαιδεία, εγκυκλοπαίδεια, encyclopedia, εγκυκλοπαίδειας, εγκυκλοπαίδεια και

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Енергија на грчки - Речник: македонски » грчки
Преводи: ενέργεια, ενέργειας, ενεργειακής, ενεργειακή, της ενέργειας