Компјутерот на дански

Превод: компјутерот, Речник: македонски » дански

computer
компјутерот на дански

Дополнителни преводи: компјутерот

computer, computeren, computerens, edb

Поврзани зборови

Други јазици

Поврзани зборови: компјутерот

компјутерот речник на јазици дански, компјутерот денес, компјутерот мојот прозорец, компјутерот прозорец кон светот, компјутерот на дански

Преводи

компасот на дански - kompas, kompasset, compass, område
компирот на дански - kartofler, kartoflerne
комуникација на дански - kommunikation, meddelelse, meddelelsen, kommunikationen, meddelelse fra, beretning
кондензатор на дански - kondensator, kondensatoren, kapacitor, en kondensator
романтизам на дански - romantikken, romantik, romantikkens, romantiken, romantiske

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Компјутерот на дански - Речник: македонски » дански
Преводи: computer, computer, computeren, computerens, edb