Метеорологија на дански

Превод: метеорологија, Речник: македонски » дански

meteorologi
метеорологија на дански

Дополнителни преводи

meteorologi, meteorologiske, meteorologien, for meteorologi

Поврзани зборови

Други јазици

Поврзани зборови

метеорологија речник на јазици дански, метеорологија скопје, метеорологија скрипта, метеорологија македонија, време метеорологија, воздухопловна метеорологија, метеорологија на дански

Преводи

булката на дански - bride, bruden, brude, brud, valmue
метал на дански - metal, metaller, af metal, metallet, metallisk, legering
метафизика на дански - metafysik, metafysikken, metafysiske, metafysikkens
метлата на дански - gyvel, kost, kosten, broom, børste
меурот на дански - boble, bubble, boblen, bobler, blære

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Метеорологија на дански - Речник: македонски » дански
Преводи: meteorologi, meteorologi, meteorologiske, meteorologien, for meteorologi