Анимизам на естонски

Превод: анимизам, Речник: македонски » естонски

animism, onanism
анимизам на естонски

Дополнителни преводи

maniokk, manioki, maniokitärklise, maniokist, Maniokijuurte

Поврзани зборови

Други јазици

Поврзани зборови

анимизам речник на јазици естонски, анимизам википедија, анимизам на естонски

Преводи

анатомија на естонски - anatoomia, anatoomiast, anatomy, anatoomiat, anatoomias, kehaehitus
ангелот на естонски - ingel, angel, ingli, inglit
антропологија на естонски - antropoloogia, antropoloogiamuuseum, anthropology, antropoloogiafilmide, antropoloogiat
апсинт на естонски - apsint, absint
недостатокот на естонски - puudus, puudumine, puudumise, puudumist, puudumisest, puuduma, tattnina

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Анимизам на естонски - Речник: македонски » естонски
Преводи: animism, onanism, maniokk, manioki, maniokitärklise, maniokist, Maniokijuurte