Орање на естонски

Превод: орање, Речник: македонски » естонски

Јазик од кој сакате да преведувате:
македонски
Јазик на кој сакате да преведувате:
естонски
Преводи:
apelsin, künd, kündmine, kündmise, kündmist, kündi
Орање на естонски
Поврзани зборови
Други јазици

Поврзани зборови: орање

орање марка краљевића, длабоко орање, орање на слог, орање марка краљевића analiza, река орање, орање речник на јазици естонски, орање на естонски

Преводи

  • општеството на естонски - stipendium, ühiskond, trupp, vennaskond, vendlus, ühiskonna, ühiskonnas, ...
  • општина на естонски - linnavalitsus, omavalitsus, vald, valla, Municipality
  • оргазам на естонски - kliimaks, kõrgpunkt, orgasm, orgasmi
  • оревот на естонски - pähkel, kreeka pähkli, pähkli, kreeka pähklite, pähklipuu
Зборови по случаен избор
Орање на естонски - Речник: македонски » естонски
Преводи: apelsin, künd, kündmine, kündmise, kündmist, kündi