Копчето на исландски

Превод: копчето, Речник: македонски » исландски

hrinda, ýta, hnappur
копчето на исландски

Дополнителни преводи: копчето

hnappur, hnappinn, takkann, á hnappinn, hnapp

Поврзани зборови

Други јазици

Поврзани зборови: копчето

копчето речник на јазици исландски, копчето хотел пловдив, копчето хоро, копчето пловдив, копчето на лаптопа, копчето хотел, копчето на исландски

Преводи

концепт на исландски - hugtak, hugmyndin, hugtakið, hugmynd, hugmyndina
копулација на исландски - copulate
корал на исландски - coral, kórall, kórallar, á coral
коска на исландски - bein, beinum, beina, í beinum, beini
предизвикот на исландски - áskorun, challenge, áskorunin, viðfangsefni, verkefni

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Копчето на исландски - Речник: македонски » исландски
Преводи: hrinda, ýta, hnappur, hnappur, hnappinn, takkann, á hnappinn, hnapp