Биосфера на италијански

Превод: биосфера, Речник: македонски » италијански

Јазик од кој сакате да преведувате:
македонски
Јазик на кој сакате да преведувате:
италијански
Преводи:
biosfera, della biosfera, la biosfera, di biosfera
Биосфера на италијански
Други јазици

Поврзани зборови: биосфера

биосфера вернадский, биосфера и человек, биосфера 2, биосфера это, биосфера земли, биосфера речник на јазици италијански, биосфера на италијански

Преводи

  • бикот на италијански - toro, Bull, Boll, bolla, del Bull
  • биографија на италијански - biografia, vivezza, vita, biografie, la biografia, Biography
  • биохемија на италијански - biochimica, Biochemistry, la biochimica, di Biochimica, della biochimica
  • бисерот на италијански - perla, perle, della perla, di perle, perla di
Зборови по случаен избор
Биосфера на италијански - Речник: македонски » италијански
Преводи: biosfera, della biosfera, la biosfera, di biosfera