Панкреас на италијански

Превод: панкреас, Речник: македонски » италијански

pancreas
панкреас на италијански

Дополнителни преводи

pancreas, del pancreas, il pancreas, di pancreas

Поврзани зборови

Други јазици

Поврзани зборови

панкреас речник на јазици италијански, панкреас симптоми, панкреас анатомия, панкреас възпаление, панкреас болки, панкреас тумор, панкреас на италијански

Преводи

легенда на италијански - leggenda, legenda, legenda ricerca, favola
палатата на италијански - palazzo, palace, palazzo del, palazzo di, del palazzo, torre, castello, ...
памукот на италијански - cotone, di cotone, del cotone, in cotone, il cotone
папа на италијански - papa, pontefice, il papa, santo padre, pope
папагалот на италијански - pappagallo, parrot, pappagalli, del pappagallo, il pappagallo

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Панкреас на италијански - Речник: македонски » италијански
Преводи: pancreas, pancreas, del pancreas, il pancreas, di pancreas