Поленот на италијански

Превод: поленот, Речник: македонски » италијански

polline
поленот на италијански

Дополнителни преводи

polline, il polline, pollini, di polline, del polline

Поврзани зборови

Други јазици

Преводи

беснилото на италијански - rabbia, la rabbia, della rabbia, antirabbica, furia, follia, furore, ...
податок на италијански - dati, i dati, dei dati, di dati, dati di
поезија на италијански - poesia, la poesia, poesie, poetica, di poesia, verso
полето на италијански - destra, a destra, giusto, destro, diritto, campo, area, quadretto
полжавот на италијански - lumaca, snail, chiocciola, della lumaca, di lumaca

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Поленот на италијански - Речник: македонски » италијански
Преводи: polline, polline, il polline, pollini, di polline, del polline