Артерија на латвиски

Превод: артерија, Речник: македонски » латвиски

artērija
артерија на латвиски

Дополнителни преводи

artērija, artēriju, artērijas, sirds, artērijā

Поврзани зборови

Други јазици

Поврзани зборови

артерија речник на јазици латвиски, белодробна артерија, коронарна артерија, феморална артерија, запушена артерија, бутна артерија, артерија на латвиски

Преводи

аритметика на латвиски - aritmētika, aritmētiskais, aritmētiskā, aritmētisko, aritmētiskās
армијата на латвиски - armija, army, armijas, armiju, karaspēks
артилерија на латвиски - artilērija, artilērijas, artillery, artilēriju, artilērijā
артичокот на латвиски - artichokot
морковот на латвиски - burkāns, burkānu, burkāni, burkāna, burkāniem

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Артерија на латвиски - Речник: македонски » латвиски
Преводи: artērija, artērija, artēriju, artērijas, sirds, artērijā