Наследникот на латвиски

Превод: наследникот, Речник: македонски » латвиски

mantinieks
наследникот на латвиски

Дополнителни преводи: наследникот

pēctecis, pārņēmējs, pārņēmēja, pēctece, pārņēmēju

Поврзани зборови

Други јазици

Преводи

население на латвиски - iedzīvotāji, iedzīvotāju, populācija, iedzīvotāju skaits, iedzīvotājiem
насилството на латвиски - vardarbība, vardarbību, vardarbības, ģimenē, raut, stumt, vilkt, ...
натал на латвиски - dzimšanas, natal, pēcdzemdību, natala, natālā
наука на латвиски - zinātne, zinātnes, zinātni, zinātnē, zinātniskās, zināšanas
симбиоза на латвиски - simbioze, simbiozi

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Наследникот на латвиски - Речник: македонски » латвиски
Преводи: mantinieks, pēctecis, pārņēmējs, pārņēmēja, pēctece, pārņēmēju