Ѕвоното на латвиски

Превод: ѕвоното, Речник: македонски » латвиски

zvans, bell, zvanu, zvana
ѕвоното на латвиски

Други јазици

Преводи

вулкан на латвиски - vulkāns, vulkāna, vulkānu
ѓумбирот на латвиски - ingvers, ginger, ingvera, ingveru
ѕвезда на латвиски - zvaigzne, zvaigžņu, star, zvaigznes, zvaigznīte
ѕидот на латвиски - siena, sienas, sienu, tapetes, mūris
јаболкото на латвиски - ābols, ābolu, apple, āboli, ābola

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Ѕвоното на латвиски - Речник: македонски » латвиски
Преводи: zvans, bell, zvanu, zvana