Стих на латински

Превод: стих, Речник: македонски » латински

versus
стих на латински

Поврзани зборови

Други јазици

Поврзани зборови: стих

стих речник на јазици латински, стих про путина, стих о весне, стих о любви, стих анастасии дмитрук, стих про маму, стих на латински

Преводи

прстот на латински - digitus
станицата на латински - constituo
стварност на латински - mundus
стомакот на латински - stomachus, alvus, venter
страницата на англиски - page, site, website, the site, the page

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Стих на латински - Речник: македонски » латински
Преводи: versus