Хирургија на литвански

Превод: хирургија, Речник: македонски » литвански

operacija, chirurgija
хирургија на литвански

Дополнителни преводи: хирургија

chirurgija, chirurgijos, chirurgijos klinika, surgery, operacija

Поврзани зборови

Други јазици

Поврзани зборови: хирургија

хирургија речник на јазици литвански, естетска хирургија, орална хирургија, максилофацијална хирургија, хирургија со нега, кардио хирургија, хирургија на литвански

Преводи

зоологија на литвански - zoologija, zoologijos, zoology, gyvūnų elgesį, ir gyvūnų elgesį
хидросфера на литвански - hidrosfera, hidrosferos, hydrosphere
хипотеза на литвански - hipotezė, hipotezę, prielaida, hipotezės, teorija
хирургот на литвански - chirurgas, gydytojas, gydytojo, chirurgai, surgeon
хлорофил на литвански - chlorofilas, chlorofilo, chlorofilų, chlorofilą, chlorophyll

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Хирургија на литвански - Речник: македонски » литвански
Преводи: operacija, chirurgija, chirurgija, chirurgijos, chirurgijos klinika, surgery, operacija