Шовинизам на литвански

Превод: шовинизам, Речник: македонски » литвански

Јазик од кој сакате да преведувате:
македонски
Јазик на кој сакате да преведувате:
литвански
Преводи:
šovinizmas, šovinizmą, didžiavalstybiniu šovinizmu, išdidus elgesys, Šovinisms
Шовинизам на литвански
Други јазици

Поврзани зборови: шовинизам

шовинизам википедија, шовинизъм речник, машки шовинизам, мушки шовинизам, шовинизам у хрватској, шовинизам речник на јазици литвански, шовинизам на литвански

Преводи

  • шишето на литвански - butelis, buteliukas, butelio, butelį, butelių
  • шкрилец на литвански - šiferis, skalūnas, Slate, skalūno, Skalūnai
  • шољата на литвански - taurė, puodelis, tualetas, WC, tualeto, tualetinis, tualetinės
  • штитот на литвански - apsauga, skydas, apsaugoti, skydo, uždengti, ekranas
Зборови по случаен избор
Шовинизам на литвански - Речник: македонски » литвански
Преводи: šovinizmas, šovinizmą, didžiavalstybiniu šovinizmu, išdidus elgesys, Šovinisms