Артерија на норвешки

Превод: артерија, Речник: македонски » норвешки

arterie, arterien, Arteria, lunge, pulsåren
артерија на норвешки

Други јазици

Поврзани зборови

артерија речник на јазици норвешки, белодробна артерија, коронарна артерија, феморална артерија, запушена артерија, бутна артерија, артерија на норвешки

Преводи

аритметика на норвешки - aritmetikk, aritmetiske, aritmetisk, regning, regne
армијата на норвешки - hær, hæren, army, forsvarsgrønn, forsvars, armé
артилерија на норвешки - artilleri, artillery, artilleriet
артичокот на норвешки - artichokot
волкот на норвешки - ulv, ulven, wolf, ulve, varg

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Артерија на норвешки - Речник: македонски » норвешки
Преводи: arterie, arterien, Arteria, lunge, pulsåren