Биосфера на норвешки

Превод: биосфера, Речник: македонски » норвешки

Јазик од кој сакате да преведувате:
македонски
Јазик на кој сакате да преведувате:
норвешки
Преводи:
biosfæren, biosfære, biosphere, livssfæren, sfæren
Биосфера на норвешки
Други јазици

Поврзани зборови: биосфера

биосфера вернадский, биосфера и человек, биосфера 2, биосфера это, биосфера земли, биосфера речник на јазици норвешки, биосфера на норвешки

Преводи

  • бикот на норвешки - okse, tyr, stut, Bull, oksen, Bulls
  • биографија на норвешки - liv, biografi, biografien, biography
  • биохемија на норвешки - biokjemi, Biochemistry, biokjemien, biokjemiske
  • бисерот на норвешки - perle, pearl, perlen
Зборови по случаен избор
Биосфера на норвешки - Речник: македонски » норвешки
Преводи: biosfæren, biosfære, biosphere, livssfæren, sfæren