Копулација на норвешки

Превод: копулација, Речник: македонски » норвешки

samkvem
копулација на норвешки

Дополнителни преводи

parre, pare, pare seg, parre seg, copulate

Поврзани зборови

Други јазици

Преводи

конусот на норвешки - kjegle, cone, membran, kjeglen, konus
концепт на норвешки - konsept, konseptet, begrepet, begrep, oppfinnelse, bygge
копчето на норвешки - knapp, knappen, knappen for, skubbe, støt
корал на норвешки - korall, koraller, coral, korallrev
растенија на норвешки - planter, plantene, anlegg, plante

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Копулација на норвешки - Речник: македонски » норвешки
Преводи: samkvem, parre, pare, pare seg, parre seg, copulate