Лососот на норвешки

Превод: лососот, Речник: македонски » норвешки

Јазик од кој сакате да преведувате:
македонски
Јазик на кој сакате да преведувате:
норвешки
Преводи:
laks, laksen, lakse
Лососот на норвешки
Поврзани зборови
Други јазици

Поврзани зборови: лососот

лососот речник на јазици норвешки, лососот на норвешки

Преводи

  • лозјето на норвешки - vingård, vingården, Vineyard, olivenhagen, olivenhagens
  • локомотива на норвешки - lokomotiv, motor, Locomotive, lokomotivet, lokomotiver
  • лукот на норвешки - hvitløk, hvitløks
  • луѓето на норвешки - folk, mennesker, personer, menneskene, folket
Зборови по случаен избор
Лососот на норвешки - Речник: македонски » норвешки
Преводи: laks, laksen, lakse