Метеорологија на норвешки

Превод: метеорологија, Речник: македонски » норвешки

meteorologi
метеорологија на норвешки

Дополнителни преводи

meteorologi, meteorologi som, på meteorologi, på meteorologi som, meteorologi som er

Поврзани зборови

Други јазици

Поврзани зборови

метеорологија речник на јазици норвешки, метеорологија скопје, метеорологија скрипта, метеорологија македонија, време метеорологија, воздухопловна метеорологија, метеорологија на норвешки

Преводи

метал на норвешки - metall, av metall, metallet, metaller, legering
метафизика на норвешки - metafysikk, metafysikken, metafysiske, meta, metafysisk
метлата на норвешки - broom, sopelime, kost, kosten
меурот на норвешки - boble, boblen, bubble, blære
цвет на норвешки - blomst, flower, blomster, blomsten, blomstre

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Метеорологија на норвешки - Речник: македонски » норвешки
Преводи: meteorologi, meteorologi, meteorologi som, på meteorologi, på meteorologi som, meteorologi som er