Библија на португалски

Превод: библија, Речник: македонски » португалски

livros
библија на португалски

Дополнителни преводи: библија

Bíblia, a bíblia, bible, da bíblia

Поврзани зборови

Други јазици

Поврзани зборови: библија

библија речник на јазици португалски, библија стари завет, библија pdf, библија нови завет, библија на македонски, библија на српском, библија на португалски

Преводи

беснилото на португалски - raiva, da raiva, a raiva, rábica, de raiva, loucura
биберот на португалски - chupeta, pacifier, de chupeta, da chupeta, chupetas, povo, povos, pimenta
бикот на португалски - touro, de bull, bull, bol, de touro
биографија на португалски - biografia, biography, biografia de, a biografia, da biografia, viver, vida, ...
течност на португалски - líquido, líquida, líquidos, l�uido, de líquido, lábio, bordo

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Библија на португалски - Речник: македонски » португалски
Преводи: livros, Bíblia, a bíblia, bible, da bíblia