Ветрот на португалски

Превод: ветрот, Речник: македонски » португалски

reconquistar, sopro, enrolar
ветрот на португалски

Дополнителни преводи

vento, eólica, do vento, de vento, o vento

Поврзани зборови

Други јазици

Поврзани зборови

ветрот речник на јазици португалски, ветрот речник, ветрот носи убаво време, ветрот на португалски

Преводи

веслото на португалски - pá, remo, raquete, da pá, de pá, carvalho
весникот на португалски - jornal, jornais, de jornal, de jornais, jornal de, notícia, calças, folha, ...
вечерта на португалски - à noite, na noite, da noite, igual, nivele, noite, raso, vigília, ...
веѓата на португалски - sobrancelha, testa, fronte, sobrancelhas, rosto, olhar, sobrolho, ...
екологија на португалски - ecologia, ecology, ecologia da, a ecologia, da ecologia

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Ветрот на португалски - Речник: македонски » португалски
Преводи: reconquistar, sopro, enrolar, vento, eólica, do vento, de vento, o vento