Дрвото на португалски

Превод: дрвото, Речник: македонски » португалски

árvores, arbusto, tratado, árvore
дрвото на португалски

Дополнителни преводи: дрвото

árvore, árvore de, da árvore, de árvore, tree

Поврзани зборови

Други јазици

Поврзани зборови: дрвото

дрвото речник на јазици португалски, дървото на живото, дрвото како материјал, дрвото како технички материјал, дрвото како, ден на дрвото, дрвото на португалски

Преводи

досада на португалски - aborrecimento, incómodo, contrariedade, irritação, incômodo
драма на португалски - drama, teatro, drama de, o drama, do drama, jogos, peça, esgotar, ...
државата на португалски - estado, estado de, estatal, estadual, do estado, si, estabelecer, província, ...
душата на португалски - alma, da alma, a alma, soul, género, sorte, ânimo, ...
кожата на португалски - pele, da pele, a pele, de pele, com a pele, couro, menos

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Дрвото на португалски - Речник: македонски » португалски
Преводи: árvores, arbusto, tratado, árvore, árvore, árvore de, da árvore, de árvore, tree