Класицизам на португалски

Превод: класицизам, Речник: македонски » португалски

classicismo, classicism, o classicismo, Classicismo Propriedade
класицизам на португалски

Други јазици

Поврзани зборови

класицизам речник на јазици португалски, класицизам во уметноста, класицизам сид, класицизам википедија, класицизам во музиката, класицизам литература, класицизам на португалски

Преводи

киселината на португалски - ácido, �ido, de ácido, o ácido, do ácido, acerbo, azedo, ...
китот на португалски - quito, de quito, quitos, baleia, cetáceo, molhado, baleias
клима на португалски - clima, climáticas, do clima, climática, o clima
клинецот на португалски - prego, unha, do prego, ungueal, de prego, cravar, mito, ...
контрадикција на португалски - contradição, contradições, oposição

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Класицизам на португалски - Речник: македонски » португалски
Преводи: classicismo, classicism, o classicismo, Classicismo Propriedade