Кромидот на португалски

Превод: кромидот, Речник: македонски » португалски

cebola, pesado, planto
кромидот на португалски

Дополнителни преводи

cebolas, cebola, as cebolas, de cebolas

Поврзани зборови

Други јазици

Поврзани зборови

кромидот речник на јазици португалски, кромидот како лек, кромидот на португалски

Преводи

кристал на португалски - cristal, de cristal, cristais, cristal de, cristalina
кровот на португалски - telhado, teto, tecto, do telhado, telhado de, roma, cobrir, ...
крстот на португалски - atravessar, cruzar, cruz, cruzam, atravesse
круната на португалски - coroa, crown, coroa de, da coroa, a coroa, ápice, extremidade, cimo, ...
селен на португалски - selênio, selénio, de selênio, de selénio, o selênio

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Кромидот на португалски - Речник: македонски » португалски
Преводи: cebola, pesado, planto, cebolas, cebola, as cebolas, de cebolas