Легура на португалски

Превод: легура, Речник: македонски » португалски

mensageiro, metais, liga, ligar, metal
легура на португалски

Дополнителни преводи: легура

liga, liga de, ligas, de liga, ligado

Поврзани зборови

Други јазици

Поврзани зборови: легура

легура речник на јазици португалски, легура на бакар, бронза легура, легура на железо, алпака легура, челик легура, легура на португалски

Преводи

грклан на португалски - gutural, rouca, rouco, throaty, guturais
лебедот на португалски - cisne, swan, da cisne, de cisne, cisne de, tragar, animal, ...
легенда на португалски - lenda, legenda, celebridades, individualidades, conto, pálpebra
лезбејка на португалски - lésbica, lésbico, gays, lésbicas, lesbian
лекарот на португалски - médico, doutor, médica, facultativo, doca, escriba, ...

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Легура на португалски - Речник: македонски » португалски
Преводи: mensageiro, metais, liga, ligar, metal, liga, liga de, ligas, de liga, ligado