Стакло на португалски

Превод: стакло, Речник: македонски » португалски

relancear, vidro, copo
стакло на португалски

Дополнителни преводи: стакло

vidro, copo, de vidro, vidros, taça

Поврзани зборови

Други јазици

Поврзани зборови: стакло

стакло речник на јазици португалски, стакло и керамика, рециклирање стакло, стакло во боја, термопан стакло, стакло скопје, стакло на португалски

Преводи

бисерот на португалски - pérola, pérolas, de pérolas, da pérola, pearl, pereira
срп на португалски - foice, falciformes, falciforme, sickle, de sickle
срце на португалски - coração, do coração, centro, coração de, cardíaca, ouça, bomba, ...
станицата на португалски - estação, estação de, da estação, posto, station, emprego, cargo, ...
стварност на португалски - realidade, a realidade, verdade, da realidade, natureza, público, mundo, universo, ...

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Стакло на португалски - Речник: македонски » португалски
Преводи: relancear, vidro, copo, vidro, copo, de vidro, vidros, taça