Јавачот на португалски

Превод: јавачот, Речник: македонски » португалски

cavaleiro, ciclista, piloto, piloto da, condutor
јавачот на португалски

Други јазици

Поврзани зборови: јавачот

јавачот речник на јазици португалски, јавачот на божилак, јавачот на португалски

Преводи

астрофизика на португалски - astrofísica, astrophysics, de astrofísica, a astrofísica, da astrofísica
ѕидот на португалски - parede, muro, muralha, mural, parede de, andar, caminhada, ...
јаболкото на португалски - maçã, a apple, de maçã, apple, de apple
јаглеводород на португалски - hidrocarboneto, hidrocarbonetos, de hidrocarbonetos, de hidrocarboneto, hidrocarbonado
јаглен на португалски - carvão, de carvão, do carvão, o carvão, hulha

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Јавачот на португалски - Речник: македонски » португалски
Преводи: cavaleiro, ciclista, piloto, piloto da, condutor