Капитализам на романски

Превод: капитализам, Речник: македонски » романски

Јазик од кој сакате да преведувате:
македонски
Јазик на кој сакате да преведувате:
романски
Преводи:
capitalism, capitalismului, capitalismul, capitalismului de
Капитализам на романски
Поврзани зборови
Други јазици

Поврзани зборови: капитализам

капитализам википедија, либерални капитализам, либерален капитализам, капитализам љубавна прича, капитализам и социјализам, капитализам речник на јазици романски, капитализам на романски

Преводи

  • каменоломот на романски - cursă, groapă, pradă, carieră, cariera, carieră de, carierei, ...
  • камфорот на романски - camfor, de camfor, Camphor, camforul, camforului
  • каранфилот на романски - garoafă, roz, culoare roz, de culoare roz, pink
  • катализатор на романски - catalizator, catalizatorului, catalizator de, de catalizator, catalizatorul
Зборови по случаен избор
Капитализам на романски - Речник: македонски » романски
Преводи: capitalism, capitalismului, capitalismul, capitalismului de