Компјутерот на романски

Превод: компјутерот, Речник: македонски » романски

computer
компјутерот на романски

Дополнителни преводи: компјутерот

computer, calculator, calculatorul, de calculator, computerul

Поврзани зборови

Други јазици

Поврзани зборови: компјутерот

компјутерот речник на јазици романски, компјутерот денес, компјутерот мојот прозорец, компјутерот прозорец кон светот, компјутерот на романски

Преводи

компасот на романски - busolă, compas, busola, busolei, compasul
компирот на романски - cartofi, cartofii, cartofilor, de cartofi, cartofi de, cartof
комуникација на романски - comunicare, de comunicare, comunicarea, comunicării, comunicații, comunicaţii
кондензатор на романски - condensator, condensator de, condensatorul, condensatorului, condensatoare
саркофаг на романски - sarcofag, sarcofagul, sarcofag de, sarcofagului, de sarcofag

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Компјутерот на романски - Речник: македонски » романски
Преводи: computer, computer, calculator, calculatorul, de calculator, computerul