Кромидот на романски

Превод: кромидот, Речник: македонски » романски

ceapă
кромидот на романски

Дополнителни преводи

cepe, ceapa, ceapă, cepei

Поврзани зборови

Други јазици

Поврзани зборови

кромидот речник на јазици романски, кромидот како лек, кромидот на романски

Преводи

кристал на романски - cristal, de cristal, cristale, cu cristale, cristalină
кровот на романски - acoperiș, acoperis, pe acoperiș, de acoperiș, plafon, acoperiş
крстот на романски - cruce, trece, traverseze, treacă, traversa, hibrid
круната на романски - coroană, coroana, coroanei, cunună, coroana de, culme
месецот на романски - lună, luna, lună în, o lună, o lună în

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Кромидот на романски - Речник: македонски » романски
Преводи: ceapă, cepe, ceapa, ceapă, cepei