Датумот на руски

Превод: датумот, Речник: македонски » руски

период, спутница, восходить, помечать, дата, датировать, срок, свидание, число, термин, финик, устареть
датумот на руски

Дополнителни преводи: датумот

дата, дату, даты, срок, день

Поврзани зборови

Други јазици

Поврзани зборови: датумот

датумот речник на јазици руски, датумот на првиот состанок, датумот на раѓање, датумот на руски

Преводи

дабот на руски - дуб, oak, ок, дубовый, дуба, ока, роса, ...
дарот на руски - подарок, дар, дар предназначен, дару, гостинец, подношение, ...
дајре на руски - бубен, тамбурин, бубна, тамбурина, тамбур
девицата на руски - девственница, девственницей, дева, виргинские, девственник, самородный, невозделанный, ...
илузија на руски - иллюзия, иллюзией, иллюзии, иллюзию, жульничать, очарование, шутка, художество, ...

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Датумот на руски - Речник: македонски » руски
Преводи: период, спутница, восходить, помечать, дата, датировать, срок, свидание, число, термин, финик, устареть, дата, дату, даты, срок, день