Метеорологија на руски

Превод: метеорологија, Речник: македонски » руски

метеорология
метеорологија на руски

Дополнителни преводи

метеорология, метеорологии, метеорологию, метеорологические, метеорологией

Поврзани зборови

Други јазици

Поврзани зборови

метеорологија речник на јазици руски, метеорологија скопје, метеорологија скрипта, метеорологија македонија, време метеорологија, воздухопловна метеорологија, метеорологија на руски

Преводи

коњаница на руски - кавалерия, конница, кавалерийского, кавалерийская, кавалерийской, конь, кон, ...
метал на руски - металл, металла, металлический, металлическая, металлов, щебень, ...
метафизика на руски - метафизики, метафизикой, метафизику, метафизике, метафизика, метафизик
метлата на руски - метла, веник, метлой, метлы, метлу, метёлка, помело, ракитник, ...
меурот на руски - пузырь, пузыря, пузырчатая, пузырьков, пузырек, пустомеля

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Метеорологија на руски - Речник: македонски » руски
Преводи: метеорология, метеорология, метеорологии, метеорологию, метеорологические, метеорологией