Хемија на руски

Превод: хемија, Речник: македонски » руски

Јазик од кој сакате да преведувате:
македонски
Јазик на кој сакате да преведувате:
руски
Преводи:
химизм, химия, химии, Chemistry
Хемија на руски
Поврзани зборови
Други јазици

Поврзани зборови: хемија

хемија комерц, хемија за седмо одд, хемија тестови, хемија соли, хемија тест, хемија речник на јазици руски, хемија на руски

Преводи

  • харингата на руски - сельдь, селёдка, селедка, Сельдь, Сельди, сельдевые
  • хартијата на руски - реферат, бумага, тратта, вексель, доклад, статья, документ, ...
  • хепатит на руски - гепатит, гепатита, гепатитом, гепатиты, против гепатита
  • хералдика на руски - геральдика, гербоведение, геральдики, по геральдике, Символика, герб
Зборови по случаен избор
Хемија на руски - Речник: македонски » руски
Преводи: химизм, химия, химии, Chemistry