Метеорологија на словачки

Превод: метеорологија, Речник: македонски » словачки

meteorológia, meteorológie, meteorologie, meteorológii, meteorológiu
метеорологија на словачки

Други јазици

Поврзани зборови

метеорологија речник на јазици словачки, метеорологија скопје, метеорологија скрипта, метеорологија македонија, време метеорологија, воздухопловна метеорологија, метеорологија на словачки

Преводи

анархија на словачки - anarchia, anarchie
метал на словачки - kov, kovu, kovy
метафизика на словачки - metafyzika, metafyzike
метлата на словачки - metla, metlu, metly
меурот на словачки - bublina, bubble

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Метеорологија на словачки - Речник: македонски » словачки
Преводи: meteorológia, meteorológie, meteorologie, meteorológii, meteorológiu