Сонцогледот на словачки

Превод: сонцогледот, Речник: македонски » словачки

soncogledot
сонцогледот на словачки

Други јазици

Преводи

ракавицата на словачки - rukavice, rukavica
сонот на словачки - sen, snívať
сонце на словачки - slnko, slnka, slunce, výslní, slnce, suň
соседот на словачки - sused, susedka
социјализам на словачки - socializmus, socialismus, socializmu

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Сонцогледот на словачки - Речник: македонски » словачки
Преводи: soncogledot