Чеканот на словачки

Превод: чеканот, Речник: македонски » словачки

kladivo
чеканот на словачки

Дополнителни преводи: чеканот

kladivo

Поврзани зборови

Други јазици

Преводи

дното на словачки - dno, dna, dne, korba, posteľ
чакалот на словачки - šakal
чај на словачки - čaj, tea, čaju
чекорот на словачки - krok, krokom, kroku, tempo, stopa
челикот на словачки - oceľ, ocele, ocel

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Чеканот на словачки - Речник: македонски » словачки
Преводи: kladivo, kladivo