Шовинизам на словачки

Превод: шовинизам, Речник: македонски » словачки

Јазик од кој сакате да преведувате:
македонски
Јазик на кој сакате да преведувате:
словачки
Преводи:
šovinizmus, šovinizmu
Шовинизам на словачки
Поврзани зборови
Други јазици

Поврзани зборови: шовинизам

шовинизам википедија, шовинизъм речник, машки шовинизам, мушки шовинизам, шовинизам у хрватској, шовинизам речник на јазици словачки, шовинизам на словачки

Преводи

  • шишето на словачки - fľaša, fľašu, flaša, bottle, fľaše
  • шкрилец на словачки - bridlice, bridlica, bridlíc
  • шољата на словачки - pohár, šálka, kalich, toaleta, toalety, záchod, kanvica, ...
  • штитот на словачки - štít, kryt, clona, štítom
Зборови по случаен избор
Шовинизам на словачки - Речник: македонски » словачки
Преводи: šovinizmus, šovinizmu