Дециметар на словенечки

Превод: дециметар, Речник: македонски » словенечки

decimeter
дециметар на словенечки

Други јазици

Поврзани зборови: дециметар

дециметар речник на јазици словенечки, 1 дециметар, дециметар на словенечки

Преводи

дефиниција на словенечки - opredelitev, definicija, definition, opredelitve, hd
деценијата на словенечки - desetletje, desetletju, desetletjem, desetimi, desetletja, dekáda
диктатура на словенечки - diktatura, diktaturo, diktature, diktatorstvo
дина на словенечки - dyne
падот на словенечки - padec, pade, sodijo, padejo, sodi, spadat, klesání, propad, ...

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Дециметар на словенечки - Речник: македонски » словенечки
Преводи: decimeter