Енергија на словенечки

Превод: енергија, Речник: македонски » словенечки

síla, ráznost
енергија на словенечки

Дополнителни преводи

energije, energija, energijo, energetsko, energetska

Поврзани зборови

Други јазици

Поврзани зборови

енергија речник на јазици словенечки, енергија на сонцето, енергија на јонизација, енергија на водата, енергија во македонија, енергија сунца, енергија на словенечки

Преводи

емират на словенечки - emirate, emirat, emirata, emirát
емоција на словенечки - čustvo, emotion, čustva, emocija, dojetí, cit
ензим на словенечки - encim, encima, encimski, encimska
енциклопедија на словенечки - enciklopedija, encyclopedia, enciklopedije, enciklopediji
излезот на словенечки - izhod, exit, izstop, izstopa, izstopna, číslo, téma, izstopiti, ...

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Енергија на словенечки - Речник: македонски » словенечки
Преводи: síla, ráznost, energije, energija, energijo, energetsko, energetska