Капитализам на словенечки

Превод: капитализам, Речник: македонски » словенечки

Јазик од кој сакате да преведувате:
македонски
Јазик на кој сакате да преведувате:
словенечки
Преводи:
kapitalizem, kapitalizma, kapitalizmu, kapitalizem je, je kapitalizem
Капитализам на словенечки
Други јазици

Поврзани зборови: капитализам

капитализам википедија, либерални капитализам, либерален капитализам, капитализам љубавна прича, капитализам и социјализам, капитализам речник на јазици словенечки, капитализам на словенечки

Преводи

  • каменоломот на словенечки - past, propast, jáma, peklo, lom, kamnolom, kamnoloma, ...
  • камфорот на словенечки - kafra, kafre, camphor, kamfor, kafrna
  • каранфилот на словенечки - pink, roza, rožnata, rožnato, rožnate
  • катализатор на словенечки - katalizator, katalizatorja, pospeševalni
Зборови по случаен избор
Капитализам на словенечки - Речник: македонски » словенечки
Преводи: kapitalizem, kapitalizma, kapitalizmu, kapitalizem je, je kapitalizem