Наследникот на словенечки

Превод: наследникот, Речник: македонски » словенечки

naslednik, naslednika, naslednica, nasledil, naslednice
наследникот на словенечки

Други јазици

Преводи

население на словенечки - prebivalstvo, prebivalstva, populacija, prebivalcev, populacije
насилството на словенечки - nasilje, nasilja, nasilju, nasiljem, je nasilje, síla
натал на словенечки - natal, prenatalni, za prenatalni, natalni, natal je
наука на словенечки - znanost, znanosti, znanost o, science, znanstvena
проект на словенечки - projekt, projekt je, projekta, projektov

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Наследникот на словенечки - Речник: македонски » словенечки
Преводи: naslednik, naslednika, naslednica, nasledil, naslednice