Памукот на словенечки

Превод: памукот, Речник: македонски » словенечки

Јазик од кој сакате да преведувате:
македонски
Јазик на кој сакате да преведувате:
словенечки
Преводи:
bombaž, bombažna, bombaža, cotton, bombažne
Памукот на словенечки
Поврзани зборови
Други јазици

Поврзани зборови: памукот

памукот речник на јазици словенечки, памукот на словенечки

Преводи

  • падот на словенечки - spadat, klesání, propad, pasti, vpad, padec, pade, ...
  • палатата на словенечки - grad, palača, Palace, palači, Dvorec, palače
  • панкреас на словенечки - trebušna slinavka, pankreas, trebušne slinavke, pancreas, trebušno slinavko
  • папа на словенечки - papež, pope, papež je, je papež, papeža
Зборови по случаен избор
Памукот на словенечки - Речник: македонски » словенечки
Преводи: bombaž, bombažna, bombaža, cotton, bombažne