Дециметар на турски

Превод: дециметар, Речник: македонски » турски

desimetre, decimeter, metrenin onda biri, metrenin onda
дециметар на турски

Други јазици

Поврзани зборови: дециметар

дециметар речник на јазици турски, 1 дециметар, дециметар на турски

Преводи

дефиниција на турски - tanım, tanımı, definition, tanımlı, tanımlama
деценијата на турски - onyıl, onluk, on yıl, on, on yılda
диктатура на турски - diktatörlük, diktatörlüğü, diktatörlüğünün, diktatörlüğün
дина на турски - din, dyne, dyn, bir din, clin
пума на турски - puma, cougar, panter, ressam

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Дециметар на турски - Речник: македонски » турски
Преводи: desimetre, decimeter, metrenin onda biri, metrenin onda