Кајсијата на турски

Превод: кајсијата, Речник: македонски » турски

kayısı
кајсијата на турски

Дополнителни преводи: кајсијата

kayısı, Apricot, Kayısılar, Kayısılı, Kayısının

Поврзани зборови

Други јазици

Поврзани зборови: кајсијата

кајсијата речник на јазици турски, кај кајсијата, кајсијата на турски

Преводи

катранот на турски - katran, tar, katranı, zift, katranlı, eğim
кафе на турски - kahve, coffee, çay
квантитет на турски - miktar, miktarı, miktarda, miktarının, nicelik
кварц на турски - kuvars, quartz, kuartz
фруктоза на турски - fruktoz, früktoz, fruktozlu, fraktoz, früktozlu

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Кајсијата на турски - Речник: македонски » турски
Преводи: kayısı, kayısı, Apricot, Kayısılar, Kayısılı, Kayısının