Артерија на украински

Превод: артерија, Речник: македонски » украински

магістраль, артерія
артерија на украински

Дополнителни преводи

артерія

Поврзани зборови

Други јазици

Поврзани зборови

артерија речник на јазици украински, белодробна артерија, коронарна артерија, феморална артерија, запушена артерија, бутна артерија, артерија на украински

Преводи

аритметика на украински - арифметика, арифметичний
армијата на украински - армія, маса, військо, множина, загал, множину
артилерија на украински - артилерія, артиллерия, артилерійське озброєння, артилерійське, артилерію, гарматний
артичокот на украински - artichokot, артишок
секира на украински - сокиру, сокира, топор

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Артерија на украински - Речник: македонски » украински
Преводи: магістраль, артерія, артерія