Артерија на унгарски

Превод: артерија, Речник: македонски » унгарски

artéria
артерија на унгарски

Дополнителни преводи

artériát, artéria, artériába, arteria, az arteria

Поврзани зборови

Други јазици

Поврзани зборови

артерија речник на јазици унгарски, белодробна артерија, коронарна артерија, феморална артерија, запушена артерија, бутна артерија, артерија на унгарски

Преводи

аритметика на унгарски - számtan, számtani, aritmetikai, aritmetika, aritmetikus
армијата на унгарски - hadsereg, sereg, hadsereget, hadseregben, hadsereggel
артилерија на унгарски - tüzérség, tüzérségi, artillery, tüzérséggel, tüzérséget
артичокот на унгарски - artichokot, articsóka
сламата на унгарски - szalma, szalmát, szalmából, szalmával, a szalma, szívószál, szalmakalap

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Артерија на унгарски - Речник: македонски » унгарски
Преводи: artéria, artériát, artéria, artériába, arteria, az arteria