Весникот на фински

Превод: весникот, Речник: македонски » фински

tapetoida, paperi, sanomalehti, tutkielma, asiapaperi
весникот на фински

Дополнителни преводи

sanomalehti, sanomalehtiartikkeli, lehdet, sanomalehden, sanomalehdessä

Поврзани зборови

Други јазици

Поврзани зборови

весникот речник на јазици фински, весникот лоза, весникот ден, весникот нова македонија, весникот како медиум, весникот вест, весникот на фински

Преводи

верверицата на фински - orava, squirrel, oravan, squirrelkuva
веслото на фински - mela, meloa, paddle, polkuvene, airo
ветрот на фински - tuuli, tuulen, wind, tuuli-, tuulta, vihi, veivata, pieru, ...
вечерта на фински - illalla, iltaisin, ilta, laakea, ehtoo, vieläpä, sileä, jopa, ...
девојката на фински - tyttö, girl, tytön, neitokainen, muija, kaiho, tytär, ohilyönti, ...

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Весникот на фински - Речник: македонски » фински
Преводи: tapetoida, paperi, sanomalehti, tutkielma, asiapaperi, sanomalehti, sanomalehtiartikkeli, lehdet, sanomalehden, sanomalehdessä