Детето на фински

Превод: детето, Речник: македонски » фински

kakara, mukula, napero, poika, tenava, lapsi, ipana, jälkeläinen, kili, kersa
детето на фински

Дополнителни преводи: детето

lapsi, lapsen, lasten, child, lasta

Поврзани зборови

Други јазици

Поврзани зборови: детето

детето речник на јазици фински, детето на 4 години, детето овен, детето на азис, детето на 3 години, детето скорпион, детето на фински

Преводи

демократија на фински - demokratia, demokratiaa, democracy, demokratia-, tasavalta, kansanvalta
ден на фински - päivä, päivänä, päivän, päivässä, päivää, vuorokausi
дефиниција на фински - määritelmä, määritelmän, määritelmää, definition, ainostaan
деценијата на фински - vuosikymmen, vuosikymmenen, vuosikymmenen aikana, vuosikymmenellä, vuosikymmenen ajan
шкрилец на фински - liuskekivi, slate, liuskekiveä, liuskekivestä, liuskekivet

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Детето на фински - Речник: македонски » фински
Преводи: kakara, mukula, napero, poika, tenava, lapsi, ipana, jälkeläinen, kili, kersa, lapsi, lapsen, lasten, child, lasta